Main Page Sitemap

Sex afspraak breda


sex afspraak breda

jongens van rond de dertig, was het aanwezige publiek hoofdzakelijk. Ben uit Breda verhuisd en heb vorige week voor het eerst sinds drie jaar weereens de Galderse meren bezocht. Dat past bij mensen en is op andere stranden niet anders. Bezoeker naakstrand 18:59 Aan alle bezoekers van het naakstrand van de Galdersemeren. En het is er brand schoon. Kees Thea 17:51 Nadat ik vorige week een mail naar de gemeente breda heb gestuurd om het gedeeltelijk geplaatste hek bij het natuurgebied door te trekken tot in het water omdat bepaalde figuren toch weer de moeite hadden genomen om heel die stapel hout/takken. Hans 21:23 Zou graag, als man naar het strand komen, maar wordt dan waarschijnlijk als 'zoekende' homo beschouwd. Wanneer word het weer wat warmer? Als je het niet wil zien kijk dan de andere kant. Dit draagt enkel bij aan de leuke sfeer die er hangt! Ik had belooft als er nieuws was te melden.

Bij voldoende reacties geef ik bij volgende mail een adres. De galder is top, de mensen zijn gezellig, sociaal, en zeer vriendelijk ( als je gewoon komt om te zonnen en te zwemmen). Deze plek is wel leuk als je even (naakt) wil gaan zonnen maar de mensen die sexen in de bosjes is een flinke domper. Een vaste bezoeker uit Belgie. .

Groetjes johnnyvang 23:33 Gister (19 april) ben ik samen met Kees Thea naar de gemeente vergadering geweest in breda. Zelf vanaf de A58 kijk je nu beter op het naakstrand dan eerst. Kortom er wordt getracht om in de toekomst tot een beperking van deze overlast te komen. Er zijn en lopen genoeg kinderen rond, en ze hebben onder elkaar de grootste lol ( de kinderen dan ). De natuur behoord ook hen toe, en er is geen ganzen toilet haha. Of dat je ergens de foto's kan krijgen? Voor velen zou dit een aangename beleving zijn, zeker weten! Komende vanaf de Galderseweg (uit Breda, Galder etc.

Sex afspraak breda
sex afspraak breda


Sitemap